Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
THO Mini Dupla Akkus Sarokcsiszoló 36 V M-9013
12.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
sarokcsiszolók

THO Mini Dupla Akkus Sarokcsiszoló 36 V M-9013

12.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: SZF-SAROKCS-42-M-9013
Szállítási díj ennyitől: 1.090 Ft
Várható szállítás: 2024. október 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 130

Termékünkre 2 év minőségi és jótállási garanciát vállalunk, 60 napos visszaküldési és pénzvisszafizetési lehetőséggel. Probléma esetén szervizelését és annak teljeskörű ügyintézését is biztosítjuk.

Rendelésfelvétel telefonon is lehetséges: 06-70-314-0008

Leírás

THO Mini Dupla Akkus Sarokcsiszoló 36 V M-9013 

Leírás:

Ezt a 36 V-os sarokcsiszolót úgy tervezték, hogy a súlya igazán könnyű legyen, hiszen mindössze 1100 g. Így akár férfi, akár nő kezelheti egy kézzel. Széles körben használják különféle anyagok csiszolására, vágására és polírozására, beleértve a fémet, csempe, beton, csövek, vezetékek és más szilárd anyagok.

Jellemzők:

Vezeték nélküli kivitel: A lítium akkumulátort használva nincs szükség vezetékre a gép használatához, ami kényelmesebbé teszi a használatát. Az áramellátáshoz csatlakoztatva újratöltheti.
Fémvédő burkolat: A fém védőburkolat hatékonyan csökkenti a kifröccsenést munka közben. A kifröccsenő anyagok károsíthatják a szemet és a bőrt, a burkolat biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.
Ergonomikus kialakítású fogantyú:A fogantyú ergonomikusan úgy lett kialakítva, hogy kímélje az erőfeszítést és ne fárassza el a kezet, az oldalsó billenőkapcsoló pedig a könnyű megfogás és használat érdekében került kialakításra.
Széleskörű alkalmazások: Ez az eszköz széles körben használható kerámia csempe, fa, kő, acél és így tovább polírozására, csiszolására és vágására.
A hőleadó lyukak kialakítása hatékonyan tudja elvezetni a hőt, elkerülni a gép túlmelegedése által okozott károkat, és meghosszabbítja a használati idejét.

Csomag tartalma:

  • 1  db sarokcsiszológép
  • 2  db vágótárcsa
  • 1 db kis csavarkulcs
  • 2  db akkumulátor
  • 1 db adapter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló Népszerű Termékek