Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Haina Benzines Fűkasza Bozótvágó 18 kiegészítővel 7,2LE H-GT-1533MAX
59.990 Ft
51.990 Ft
13%
Menny.:db

Haina Benzines Fűkasza Bozótvágó 18 kiegészítővel 7,2LE H-GT-1533MAX

59.990 Ft
51.990 Ft
13%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: BB-FKASZAG-48-H-GT-1533MAX
Szállítási díj ennyitől: 2.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 347

Termékünkre 2 év minőségi és jótállási garanciát vállalunk, 60 napos visszaküldési és pénzvisszafizetési lehetőséggel. Probléma esetén szervizelését és annak teljeskörű ügyintézését is biztosítjuk.

Rendelésfelvétel telefonon is lehetséges: 06-70-314-5035

Leírás

Haina Benzinmotoros Fűkasza és Bozótvágó 18 kiegészítővel 7,2LE H-GT-1533MAX 

A Haina legújabb és legerőteljesebb H-GT-1533Max benzines fűkaszája egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű eszköz, amelyet kifejezetten a nehéz munkákhoz is terveztek. A Haina márka mindig is híres volt a megbízhatóságáról és tartósságáról, és ez a fűkasza sem kivétel. A H-GT-1533Max kódú modell 5400W teljesítménnyel és 7,2 lóerős motorral rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a legnehezebb feladatokkal is.

  • Megbízható és erőteljes motor
  • Ergonomikus Kialakítás: A rezgéscsillapított szár csökkenti a fáradtságot és a kar terhelését.
  • Multifunkcionális: 18 az 1-ben kiegészítőkkel, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú vágási feladatok elvégzését.
  • Alacsony zajszint
  • Csökkentett rezgésszint
  • Gáz szabályzós
  • Könnyített indítás
  • 7,2 Lóerő - 78ccm léghűtéses, 2 ütemű motor
  • Teljesítmény: 5400W
  • Japán karburátorral szerelt
  • Továbbfejlesztett hűtési rendszer
  • 18 kiegészítővel: Fűkasza Hám, Damilfejek, Damilok, Vágótárcsák, Hálós védősisak, Védőkesztyű, Szerszámok az összereleséhez.

 

Termék Leírása

A fűkasza 18 az 1-ben funkcióval rendelkezik, ami sokoldalú használatot tesz lehetővé. A Japán karburátor biztosítja a megbízható és hatékony üzemelést, míg a 98dB-es hangszint alacsony zajszintet garantál. A rezgéscsillapítós fogantyú kényelmes használatot biztosít, és csökkenti a fáradtságot hosszabb munkavégzés során.

A vastag hőszigetelt szár és a gáz szabályzós kialakítás további kényelmet nyújt a felhasználónak. A könnyített indítási rendszer lehetővé teszi a fűkasza gyors és egyszerű beindítását, így időt takaríthat meg. A 73 köbcentis, léghűtéses, 2-ütemű motor erős és megbízható teljesítményt nyújt.

A fűkaszához számos kiegészítő tartozik, mint például a profi kényelmes állítható heveder, profi arcvédő hálós maszk, kettő tekercs tartalék damil, izzadásgátlós kesztyű, profi keverőedény, kiélezett háromágú kés, damilos acél penge, kettő profi acélbetétes damilfej feltöltve damillal, valamint egy 255mm vidia betétes bozótvágó tárcsa. Ezek a kiegészítők mind hozzájárulnak a munka hatékonyságának és kényelmének növeléséhez

 

Miért Érdemes Megvenni?

A Haina H-GT-1533Max benzines fűkasza és bozótvágó gép vásárlása számos előnnyel jár. Először is, a Haina márka híres a magas minőségű és megbízható szerszámairól, így biztos lehet benne, hogy egy tartós és hatékony eszközt kap. A 5400W teljesítmény és a 7,2 lóerős motor biztosítja, hogy a fűkasza könnyedén megbirkózik a legnehezebb feladatokkal is.

A Japán karburátor megbízható üzemelést garantál, míg a rezgéscsillapítós fogantyú és a vastag hőszigetelt szár kényelmes használatot biztosít. A könnyített indítási rendszer lehetővé teszi a fűkasza gyors és egyszerű beindítását, így időt takaríthat meg. A fűkaszához mellékelt kiegészítők mind hozzájárulnak a munka hatékonyságának és kényelmének növeléséhez.

A Haina H-GT-1533Max benzines fűkasza és bozótvágó gép kiváló választás mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók számára. Az erős motor és a sokoldalú funkciók biztosítják a hatékony munkavégzést, míg a kényelmes kialakítás és a tartozékok további kényelmet nyújtanak. Ha megbízható és tartós szerszámot keres, a Haina H-GT-1533Max benzines fűkasza és bozótvágó gép a legjobb választás.

 

Használati Útmutató

1. Töltse fel a benzint és az olajat a megfelelő tartályokba.

2. Helyezze fel a kívánt vágófejet vagy tárcsát a szár végére.

3. Csatlakoztassa a kényelmes állítható hevedert a fűkaszához.

4. Állítsa be a rezgéscsillapítós fogantyút a kényelmes használathoz.

5. Húzza meg a gázkart a motor beindításához.

6. Kezdje el a vágást a kívánt területen.

7. Használat után kapcsolja ki a motort, és tisztítsa meg a fűkaszát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló Népszerű Termékek